Schoolbezoek

Het landgoed deelt graag in haar (cultuur)historie en unieke kennis over biodiversiteit. Wij verwelkomen u dan ook graag op het Landgoed. Elk jaar organiseren we een open dag met rondleidingen. Houd hiervoor onze site of Facebookpagina in de gaten. Maar er zijn ook andere manieren.

Bezoek het landgoed met je klas
Scholen zijn van harte welkom op ons landgoed! In samenwerking met de Cultuurhistorische vereniging en het NME hebben we een programma ontwikkeld waarin we schoolkinderen leren over de geschiedenis en de natuur van het landgoed en de kasteelboerderij.

educatie_01

Stadswandeling
Een aantal stadswandelingen komt over het landgoed. Deze wandelingen vinden plaats op de 2e zondag in de maanden maart tot oktober. Gidsen vertellen u dan over de cultuurhistorie, de 11 rijksmonumenten en de bio-diversiteit van dit bijzondere groene stukje Zevenaar.Neem hiervoor contact op met de Cultuurhistorische vereniging Zevenaar (Babberischeweg 23, ingang 3) op dins- en donderdagen (14:00-16:00) en op afspraak (0316-331850) of email: gast@cvz7aar.nl

educatie_02

Een rondleiding?
Wil je met een groep vrienden, collega’s, vakgenoten of familieleden het Landgoed bezoeken? Op aanvraag geven onze tuinders rondleidingen op het landgoed en langs de percelen waardoor u de biologische tuinbouw en akkerbouw op het landgoed kan ervaren. Hierna weet u waar biologisch, ecologisch en biodiversiteit voor staan. En hoe de verse oogst in de groentetassen en schappen van de landgoedwinkel tot stand komt!