Martijn en Fenna verlaten tuinderij Huis Sevenaer

Na 3 jaar hard werken met passie en plezier, is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor onze tuinders Martijn en Fenna. Onder de leiding van Martijn en Fenna nam de onkruiddruk op de tuinderij af en de productie toe. De ontwikkelingen op het landgoed vorderen gestaag. Echter de ambities van Martijn en Fenna kunnen niet op korte termijn gerealiseerd worden. Dit heeft ertoe geleid dat de samenwerking medio november eindigt.

De tuinderij teelt biologische groenten. Met 2 hectare grond die al velen jaren biologisch wordt onderhouden hebben wij een uitstekende vruchtbare basis om puur & biologisch te telen volgens de filosofie van de Jonkheer. Deze worden gedistribueerd middels de groentepakketten, de m
arkt in Nijmegen én geleverd aan de keuken van restaurant Eet-Lokaal. De levering van groentepakketten eindigt per 1 november 2017. De leveringen aan Eet-Lokaal gaan veranderd door. De komende tijd wordt uitgewerkt hoe volgend seizoen de tuinderij wordt voortgezet.

Martijn en Fenna blijven biologische groenten en fruit verkopen op de Boerenmarkt in Nijmegen en oriënteren zich op de toekomst. Landgoed Huis Sevenaer is Martijn en Fenna heel dankbaar voor hun inzet en bijdragen aan het landgoed en wenst hun veel succes voor de toekomst.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het landgoed? Zie www.huissevenaer.com of volg ons op Facebook. Ook is er op zondag 24 september tussen 11:00 en 15:00 weer een open dag op het landgoed. U bent van
harte welkom.