Jack Aries start als Coordinator excursieleider

Jack Aries start op Landgoed Huis Sevenaer als Coordinator excursieleider. “Als kind groeide ik op aan de Wittenburgstraat, nu het pand Markt 27. Mijn ouders huurden dit woonhuis van de “Jonker”. Een bijzondere omgeving… Via onze voordeur stonden wij direct midden in “de stad”, enkele stappen vanuit de achterdeur, stonden wij in het “grote bos”.  Samen met mijn zus(je) Caroline kwamen wij regelmatig bij “het kasteel” en maakten kennis met Jhr. Huub van Nispen en Joyce van Katwijk. Ik heb daar hele mooie herinneringen, een bijzondere belangstelling én respect voor het Landgoed Huis Sevenaer aan overgehouden.

Hoe mooi is het om, na circa 40 jaar, iets te mogen gaan betekenen voor het Landgoed Huis Sevenaer?! Ik heb niet getwijfeld nadat mijn zus mij de vacature Coördinator excursieleider / excursieleider, onder de aandacht bracht. Hoe bizar eigenlijk…, net op het moment dat ik ga stoppen als directielid van ons familiebedrijf biedt deze prachtige uitdaging zich aan.

Het landgoed is een unieke groene oase, een te koesteren stuk historisch erfgoed, een pareltje midden in de stad. Er valt zoveel te zien, er valt zoveel te vertellen, er is zoveel gebeurd, geweest en te ontdekken… Ik nodig iedereen van harte uit om “het verhaal” tijdens één van onze excursies te komen beleven!

P.S. Ben jij of ken jij een enthousiast vrijwilliger die ons team kan gaan versterken als excursieleider? Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!”

Welkom Jack!