slide

Open dag zaterdag 22 juni

Gratis een kijkje nemen op het landgoed?
Op zaterdag 22 juni ben je tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom op de open met leuke bezienswaardigheden en activiteiten voor jong en oud.
Zo kan je de smid aan het werk zien, foto’s bekijken en deelnemen aan een voorproefje van de Historische

Winkelruimte te huur

Te huur mooie multifunctionele winkelruimte (50 m2) met grote koeling/pantry en kantoor (totaal 80 m2). De winkelruimte [Markt 29] ligt in een van de oudste straatjes van Zevenaar en op een steenworp afstand het gezellige centrum van Zevenaar. In dezelfde straat bevindt zich aan de linkerzijde een Bed & Breakfast en

Vrienden van het Landgoed

Wilt u ook een duurzame toekomst voor Landgoed Huis Sevenaer ondersteunen? Word dan vriend van Landgoed Huis Sevenaer. Samen met onze vrienden dragen wij dit bijzondere historisch erfgoed een warm hart toe. Een Landgoed met 23 rijksmonumenten, waar de relatie tussen bodem, plant, dier en mens centraal staat.
Uw bijdrage is

Open dag met taartbakwedstrijd en kweeperenatelier

Zaterdag 6 oktober 2018, van 10.00 – 15.00 uur vieren we het (fruit)oogstfeest op het landgoed met een open dag, een appeltaarten bakwedstrijd en (kwee)peren atelier.
Tijdens rondleidingen bekijken we de boomgaarden en mag je zelf appels plukken. Ook is er gelegenheid zelf  appelsap te persen en proeven.
We nodigen iedereen

Kalender 2019

Landgoed Huis Sevenaer in beeld 2019
Landgoed Huis Sevenaer heeft voor 2019 een maandkalender gemaakt met bekende en minder bekende beelden van het Landgoed. Voor het Landgoed heel bijzonder want het is de eerste keer dat foto’s van het landgoed zijn samengebracht in een kalender.
Wilt u ook eigenaar worden

Vrijwilligers communicatie

Landgoed Huis Sevenaer is een uniek Landgoed met een grote geschiedenis en een visionaire laatste eigenaar. Het is gevestigd in het hart van Zevenaar en is een actieve kasteelboerderij. Het verhaal van het Landgoed is de afgelopen jaren meer naar buiten gecommuniceerd en er is behoefte dit te intensiveren. Denk

Veeverzorger gezocht (betaalde functie)

Landgoed Huis Sevenaer zoekt een veeverzorger voor van haar kudde vleesvee, ras Piemontesen (32 dieren). De verzorging vindt plaats in de historische stal en de nabijgelegen veldschuur. De werkzaamheden bestaan uit voeren, uitmesten/opstrooien en controle op tochtigheid. De werkuren zijn 4 dagen tussen 8.00 -10:00 en 16:00 – 18:00 en

Vrijwilligers archief en housekeeping

Landgoed Huis Sevenaer is een bijzonder landgoed met een grote geschiedenis en visionaire laatste eigenaar. Het is gevestigd in het hart van Zevenaar en is de enige nog in bedrijf zijnde kasteelboerderij in Nederland. De afgelopen jaren is gestart met het uitzoeken en ordenen van de papieren, boeken en andere

Toekomstvisie Landgoed Huis Sevenaer

Bij alles wat er op en rond het Landgoed gebeurt speelt steeds de vraag hoe de idealen van de Jonkheer in deze tijd vormgegeven kunnen worden en hoe het Landgoed toekomstbestendig kan worden gemaakt. Landgoed Huis Sevenaer heeft vanaf medio 2017 hard gewerkt aan een toekomstvisie voor het hele landgoed.

Historische Eco Excursie Landgoed Huis Sevenaer

Wil je meer weten over de boeiende (Gelderse en Kleefse) geschiedenis van Huis Sevenaer? Over de (duurzame) landbouwvisie van Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer? Over gezonde voeding en de rol van de natuur daarbij? Ben jij toe aan een verhelderende excursie over het unieke Landgoed Huis Sevenaer?

De

Toekomstvisie

Word vriend van het landgoed