Agenda

Eco excursie bevrijdingsdag

Wil je meer weten over de boeiende (Gelderse en Kleefse) geschiedenis van Huis Sevenaer en ons unieke landgoed bezoeken? Over de (duurzame) landbouwvisie van Jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer of over gezonde voeding en de rol van de natuur daarbij? Van april t/m oktober organiseren we Historische Eco excursies. U bent van harte welkom, de excursieleiders staan voor u klaar!

Op zondag 5 mei, de dag dat we onze vrijheid vieren, kan je even terug in de tijd gaan tijdens een rondgang op ons landgoed. De wandeling begint om 11.30 uur en kost € 7.50 per persoon. Je wordt meegenomen in de geschiedenis van het landgoed, dat al in de 14e eeuw ontstond. Ook krijg je inzicht in de biologische landbouw en zorg voor de natuur die jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer jarenlang ontwikkeld heeft en waar nu op voortgebouwd wordt. Kort na de tweede wereldoorlog: in 1947 nam hij het landgoed van zijn oom over. De sporen van de oorlog ondervond hij aan den lijve.

Meld je nu aan 
Bij Restaurant EetLokaal, gevestigd in ons Polderhuis, kun je je telefonisch aanmelden via telefoonnummer: 0316-242409 van woensdag t/m zaterdag van 12.00 – 21.00 uur. Huisdieren zijn niet toegestaan en voor jonge kinderen of mindervaliden is deze excursie niet geschikt. Kosten: € 7.50 p.p. voorafgaand aan de excursie bij Eet-Lokaal te voldoen.

Groepen

Wilt u met een groep het landgoed bezoeken, dan kan dit tijdens de aangekondigde Historische-Eco excursies of in overleg buiten deze vaste tijden. Huisdieren zijn niet toegestaan en voor mindervaliden is deze excursie niet eenvoudig.